Kontakta oss
Min önskelista
Fri frakt
(vid order över 500kr)
Snabba leveranser
0


Ångerrätt

Som distanskund har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dagen du mottagit varan. Det du som kund som bekostar returfrakten. Kontakta oss innan du returnerar, så hjälper vi dig att boka returfrakt genom Posten. Returfrakt bokad genom oss kostar 49 - 195 kr, även om vi skickat fraktfritt till dig.
Returfrakt, kostnadsexempel:
Varubrevretur (små lätta paket), 49 SEK
Paket som returneras med MyPack, 95 SEK
Flera kollin, 195 SEK
För vara som återkommer i fullgott skick och i originalförpackning återbetalas hela köpesumman för varan/varorna. Utnyttjar ni ångerrätten men har använt varan i större omfattning än nödvändigt, avgår ett värdeminskningsavdrag på produkten. Återbetalning sker senast 30 dagar efter vi mottagit din retur.
Kostnad för returfrakt gäller så snart din order lämnat oss, även om varan inte hunnit fram till utlämningsstället. Vi löser inte ut paket returnerade mot postförskott eller efterkrav. Om du betalat varan kommer du få tillbaka pengarna senast 30 dagar efter att varan kommit tillbaka till oss.
Om du handlat i vår butik i Karlstad tillämpar vi sju dagars ångerrätt (pengar åter) och 14 dagars bytesrätt (byte till annan vara till samma pris) mot uppvisande av kvitto. Varan ska vara oanvänd och i originalförpackning.

Återbetalning

Faktura/konto
Vid retur med betalning via Klarna så justeras beloppet på ursprungsfakturan, så snart försändelsen kommit i retur. Du får sedan en uppdaterad faktura via e-post.
Om fakturan hinner förfalla, så kan du själv gå in och förlänga förfallodatumet på fakturan.
Gå in på www.klarna .com/Mina sidor, och fyll i e-post adress eller ocr/fakturanummer.
Vid retur med betalsätt faktura så betalar du följande avgifter:
- Varor du valt att behålla
- Returfrakt

Bankkort/betalkort
Om du betalat med bankkort/betalkort så återför vi pengarna till ditt konto, minus kostnaden för returfrakt. Tänk på att pengarna går tillbaka till samma betalkort som användes vid ursprungsordern.

Undantag från ångerrätt

Varor som specialbeställts, specialtillverkats eller väsentligt ändras efter kundens önskemål omfattas ej av ångerrätten.
Observera att vi alltid tar betalt i förskott för specialbeställda varor.